SIDSTE CHANCE  20% PINSE RABAT PÅ NÆSTEN ALLE MÆRKER  KUN I WEBSHOPPEN OG KUN TIL MIDNAT 

Gå til kurv

Indkøbskurv (0)

Kufferter

Sorter stigende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Leder du efter en ny kuffert? KAZA har stort udvalg af kufferter til din næste rejse 

KAZA har det bredeste udvalg af kufferter fra blandt andet Samsonite, American Tourister by Samsonite, Delsey Paris, Epic, Mandarina Duck, Disney, SUITSUIT og Eastpak


En god kvalitets kuffert er essentiel

En god kuffert, håndbagage eller rejsetaske er et must have til rejsen og en god investering. Mange rejsende har nemlig oplevet at komme frem til destinationen og se deres kuffert køre rundt på bagagebåndet, hvor den har åbnet sig, eller er gået i stykker. Det kan ofte godt betale sig at købe en kuffert i god kvalitet, der kan holde til adskillige rejser uden at tage skade, så dine personlige ejendele ikke bliver skadede. Vi har et bredt udvalg af kufferter i god kvalitet til gode priser. KAZAs erfarne indkøbere er eksperter i kufferter, og vi bestræber os på kun at forhandle de kuffert brands, som vi selv mener at kunne stå indefor. 

 

Find en kuffert hos KAZA - vi har Danmarks største udvalg af kufferter fra flere forskellige leverandører

Hos KAZA.dk præsenterer vi et stort udvalg af kufferter, håndbagage og rejsetasker i god kvalitet. Vores udvalg af kufferter findes i forskellige materialer, herunder læder, stof, polycarbonat eller plast. Om kufferten skal være fremstillet i det ene eller andet materiale, er udelukkende et spørgsmål om personlige præferencer. Udover materialevalg findes vores udvalg af kufferter også i forskellige farver - i den forbindelse er det blot et spørgsmål om smag, og om hvorvidt en kuffert skal være let at genkende på bagagebåndet. 

 

Rejsetilbehør og kufferter

Udover kufferter sælger vi også tilbehør til rejsen. Hos KAZA har vi alt det tilbehør til rejsen, som du næsten kan tænke dig til. Kuffertmærker, kuffertremme, sovemasker, nakkepuder, omslag til pas, rejsepunge, TSA kuffertlåse, kuffertvægte, toilettasker, garderober, pengebælter, pengekatte og meget andet. Du finder tilbehør til rejsen her.

 

Find kufferter i KAZA butikker og webshop

Både vores butikker og webshop fører et bredt og attraktivt udvalg af kufferter og trolleys for en hver smag, størrelse og pengepung. Kig ind i en af vores butikker eller i webshoppen og kig på kufferter og bliv inspireret til din næste rejse. Lad vores erfarne personale guide dig i valget af den helt rigtige kuffert for dig.  

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...

 • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat - det er vi stolte af...!

emaerket.dk