Velkommen

Gå til kurv

Indkøbskurv (0)

Weekend & Rejsetasker

Sorter stigende

Sorter stigende

Weekendtaske til den kortere eller længere tur

En weekendtaske er et musthave for mange! Det er tasken som ofte er større end en sportstaske og samtidig niveauet mindre end en kuffert. Med en weekendtaske får du plads til dine ting ting til den korte weekendtur eller den forlængede weekend, og du slipper dermed for at slæbe den store kuffert med i weekenden. 

 

Gode weekendtasker 

En god weekendtaske skal have nogle bestemte funktioner, som er praktiske for dig. En weekendtaske skal kunne have plads til alle dine ting til weekenden, den skal have en bestemt størrelse samt et bestemt look og materiale. Disse ting skal overvejes af dig inden du køber weekendtaske. Opfylder den model, du kigger på, kravene til plads hos dig? Er den praktisk i udseendet eller i stedet elegant, måske en blanding af begge? Materialet bidrager også til looket, så her bør du overveje om du ønsker en weekentaske i skind/læder, slidstærkt nylon eller et andet materiale. 

En weekendtaske kan have mange forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at du finder lige den størrelse, der passer til dig. En weekendtaske kan i princippet være en stor hverdagstaske som fx en taske fra DAY BIRGER ÉT MIKKELSEN, Dunlop eller Reisenthel, mens du også finder større weekendtasker i vores udvalg fra blandt andet mærkerne: Eastpak, Haglöfs og The North Face. 

 

Weekendtaske fra KAZA

Hos KAZA er god kvalitet et must, og du vil derfor altid kun finde weekendtasker, hvor vi kan stå indefor kvaliteten. Vi har et stort udvalg af weekendtasker i mange forskellige størrelser, materialer og farver, så det derfor burde være muligt for dig at finde netop tasken, der vil gøre din weekendtur sjovere og nemmere. Hvis du har brug for rådgivning til at blive guidet igennem vores weekendtasker, så står vores taskeeksperter klar i butikkerne samt på kundeservicetelefonen til at betjene dig.