SIDSTE CHANCE  20% PINSE RABAT PÅ NÆSTEN ALLE MÆRKER  KUN I WEBSHOPPEN OG KUN TIL MIDNAT 

Gå til kurv

Indkøbskurv (0)

Trolley kuffert

Trolley kuffert til de rejselystne danskere

Vidste du, at ni ud af ti danskere tager på mindst en rejse årligt, og at danskere dermed er nogle af de folk i EU, der rejser allermest? Med hyppige ture i lufthavnen kan det med god grund svare sig at købe en trolley kuffert, som du let og hurtigt kan komme rundt med. En trolley kuffert ruller nemt og fås med enten 2 eller 4 hjul, som gør det nemmere for dig at komme rundt omkring. Trolley kufferter findes i både softcase og hardcase, hvilket betyder, at der i vores sortiment både er trolley kufferter af slagfast materiale og slidstærkt nylon. En trolley kuffert i slagfast materiale beskytter dine personlige ejendele særdeles godt, men samtidig er en model i slidstærkt nylon nemmere at pakke, og derudover har denne type også ofte mange gode lommer og rum til organisering. 

 

Gør timerne i lufthavnen lettere med en trolley kuffert

Med en trolley kuffert skånes ryggen først og fremmest, men derudover er den også yderst let at have med rundt i lufthavnen. Hos KAZA.dk finder du et udvalg af trolley kufferter i forskellige størrelser, materialer og prisklasser. Vi forhandler trolley kufferter fra mærker som Samsonite, Epic, Titan, American Tourister og mange flere. 

Lad dig inspirere af udvalget og vær’ godt ’klædt’ på til din næste rejse.

 

Rejsetasker er også praktiske 

Hvis en trolley kuffert ikke er den rigtige løsning som rejsebagage for dig, så findes der også et stort sortiment af mindre rejsetasker hos KAZA. En rejsetaske kommer både med og uden hjul og kan være lige så praktisk som en den ovennævte model. Forskellen er blot at rejsetasken er fremstillet i blødt materiale. Se alle rejsetasker fra KAZA her

 

En trolley kuffert fra KAZA

KAZA garanterer altid et stort udvalg af trolley kufferter i forskellige designs, materialer og farver. Udover et stort udvalg af kufferter og rejsetasker, præsenterer vi også et stort udvalg af dametasker, punge, tasker til børn og meget andet. Gå på opdagelse i webshoppen og se de moderigtige trends lige nu. 

Når du handler trolley kufferter hos KAZA, tilbyder vi Gratis fragt på ordrer over 400 kr. og hurtig levering på 1-3 hverdage. Club Matas medlemmer optjener også Club Matas Point hos KAZA, da KAZA er ClubM Partner. Det vil sige, at der overføres 1 point til Club Matas Pointbalancen hver gang der købes for 10 kr. hos KAZA. 

Det betyder, at Club Matas medlemmer bliver ekstra forkælede, når de handler hos KAZA. 

KAZA er et nemt, sikkert og hurtigt sted at handle! 

 

Sorter faldende

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat - det er vi stolte af...!

emaerket.dk